Reservering

Réservation


De reservering per telephone, fax, post of via de website is definitief.
De huurder ontvangt zijn bevestiging van zijn reservering en zijn reserveringscontract: de gegevens van het verblijf, tarief (prijs, kosten, huurwaarborg) en de betalingsmodaliteiten.
Voor zijn verblijf kan de huurder zijn reserveringsdocument op de website (My account) raadplegen om de reservering statuut van zijn reservering te volgen.Verblijf


Inchektijd: tussen 16-18u. Als de huurder niet op de afgesproken tijdstip kan komen moet Gîte du Moulin gewaarschuuwd worden.
Uitchecktijd: voor 10u of 20u voor een week-end
Lakens, slopen en badlakens zelf mee nemen.Tarief en betalingsvoorwaarden


De schoonmaakkosten zijn in de huurprijs inbegrepen.
Bij reserveringen, verwezenlijkt méér dan 7 weken voor de verblijfsdatum , dient een aanbetaling van 30% betaald te worden binnen 10 dagen en het resterende bedrag ten laatste 6 weken voor het begin van het verblijf.
Bij reserveringen, verwezenlijkt tussen 7 weken en de verblijfsdatum, dient het gehele bedrag binnen 10 dagen betaald te worden.
De waarborg van 600 € voor Iris, Jasmijn en Coquelicot en 1000€ voor Rose. Het moet worden betaald 8 dagen voor het begin van het verblijf wordt betalen. Als er geen vernielingen, veroorzaakt door de huurders, worden geconstateerd, wordt de waarborg binnen de 15 dagen teruggestort.
De energiekosten en de touristenbelasting moet worden betaald 8 dagen voor het begin van het verblijf wordt betalen. Andere kosten worden afgetrokken van de borg.Contractverbreking


1. Als ondanks herinnering(en)de huurder de betalingsvoowaarden niet respecteert, zal Gîte du Moulin het reserveringscontract opzeggen.
2. De huurder kan de overeenkomst geheel of gedeeltelijk verbreken.
Gîte du Moulin kan voor beide contractverbrekingen een vergoeding vragen. De annuleringskosten worden forfaitair bepaald (zie de volledige voorwaarden).Volledige voorwaarden


Volledige voorwaarden, PDF format


Verbreking, verantwoordelijkheden en verplichtingen van de huurder / eigenaar, enz.
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Gîte du Moulin.