Welkom

Een weekend of een week op vakantie op het platteland?

Waarom niet in een van onze vier aparte vakantiewoningen gelegen in Francheville, een gehucht dichtbij Stavelot, Malmedy, Spa, Francorchamps in de Belgische Ardennen.Een ruim vakantiehuis voor uw familie of vrienden bijeenkomst ?

Drie ruime en comfortabel vakantiehuizen volledig vernieuwd en door CGT geclassificeerd: 3 épis.Of liever een luxueus vakantiehuis voor een uitgerust verblijf?

Een nieuw luxueus een zeer ruim vakantiehuis in 2013 ingericht en geclassificeerd : 4 épis.Een comfortabel vakantiehuis voor een rustig verblijf in de Ardennen?

Na een dag skiën, in de hooge Venen wandelen of in St Vith winkelen , u kunt dan in de sauna of op het terras ontspannen. Kinderen kunnen in alle rust in het eigendom van 20.000 m² lopen. Leisure (TV, DVD, biljart, jeu de boules, enz..) zijn ook beschikbaar. Wil je de dag afsluiten met een goed feest? In onze zorgvuldige keuken wordt voedselbereiding een plezier!Presentatie van de vakantiehuizen

Iris

Gelegen op het platteland in een klein dorpje genaamd Francheville het vankantiehuis Iris is onlangs in een oude boerderij met grote zorg opgezet. Het zal ideaal zijn om familiebijeenkomsten te organiseren. volledige beschrijving.

Volledige beschrijving

Jasmin

Het vakantiehuis Jasmin is gelegen op het platteland. Het is onlangs opgericht in een oude boerderij om uw familiebijeenkomsten in alle rust mogelijk te maken.

Volledige beschrijving

Coquelicot

Onlangs opgericht in een oude boerderij met grote zorg het vakantiehuis Coquelicot beschikt over alle modern comfort (uitgeruste keuken, centrale verwarming, sauna, ...). Niet-vrijstaande woning, zeer ruime, op het zuidwesten gelegen, het is gelegen in het rustige gehucht (Stavelot, Oost-kantons, België).

Volledige beschrijving

Rose

Gelegen in de buurt van Trois-Ponts, en in de buurt van de steden Stavelot, Malmedy, Francorchamps, Durbuy en Oost-kantons, deze luxe villa combineert moderne gemakken en is ideaal voor familiebijeenkomsten.

Volledige beschrijving